***آهوان نیوز***
*****خبر-نظر- تحلیل ( محلی- منطقه ای - ملی- جهانی )****
 
 

تیم فوتبال آهوان با کسب  دومین پیروزی خود در لیگ برتر نیشابور

در بازی روز یکشنبه خود در مقابل تیم ستارگان جایگاه خود را در جدول بهبود بخشید

این بازی با نتیجه یک بر صفر به سود تیم آهوان خاتمه یافت.

تک گل تیم آهوان را سعید عبیری به ثمر رساند

تیم آهوان با این پیروزی 7 امتیازی گردید.



20 / 8 / 1393برچسب:, :: 17:47 ::  نويسنده : ح- آهویی

بازی فوتبال تیم آهوان در لیگ برتر

یکشنبه 25/8/93

ساعت 12 ظهر

مکان چمن تختی نیشابور

 



برنامه حضور

هیات زنجیر زنی و عزاداری روستای اهوان 

در روستاهای همجوار تا به این لحظه:

پنج شنبه:

15/8/93

روستای برج

جمعه:

16/8/93

روستای عبداله اباد همراه با شبیه خوانی



14 / 8 / 1393برچسب:, :: 17:32 ::  نويسنده : ح- آهویی

ده شب  محرم و ده شب روزه و تعزیه اباعبداله

روحانی: حجه الاسلام سید محمد سیدحسینی روحانی جوان و خوش مشرب روستای آهوان

محل: مسجد صاحب الزمان(عج) روستای آهوان

مداحان:

سرهنگ احمد رضا هروی- سید محمد سید حسینی(میرزا علی اقا)-حاج محمد رضا آهویی-

محمود آهویی(علی اکبر)-محمد حسن آهویی(علی)-سید رضا سید حسینی(حاج احمد آقا)

سرهنگ سید خلیل سید حسینی- سرهنگ حاج سید مهدی سید حسینی -محمد آهویی( قاسم)-

  پیشکسوتان مداحی آهوان:

حاج علی اکبر آهویی با سلام مخصوص پایان عزاداریها و سید مصطفی حسینی

مسوول تدارکات و هماهنگی امور هیات

حاج علی اکبر اهویی (حیدر)

میزبانان شام شبهای تاسوعا و عاشورا وشام غریبان

شب تاسوعا  میزبان پدیرایی از عزاداران در مسجد روستا اقای کربلایی محمد عبدی و پسران هستند

و شب عاشورا حاج ابوطالب اهویی و پسران پذیرای میهمانان ابا عبداله هستند و

در شام غریبان اباعبداله رضا حضرتی و اخوان میزبان مردم مومن و خداجوی اهوان میباشند.

 

تاسوعای آهوان:

از روزها قبل جلسات هماهنگی و تهیه کارتهای دعوت برای هیاتها برنامه ریزی گردیده است.

دهیار محترم حاج محمد حسن اهویی کار امور تبلیغاتی و تهیه بروشور ؛بنرها و ... را به خوبی مهیا کرده است.

میزبانان هیاتها خودرا برای پذیرایی از مدعوین آماده میکنند. جایی دیگ حلیم بر بار است و جایی بخار آبکشی برنج به آسمان میرود.

همه بدوت استثنا مشغول کار و همکاری هستند.شاید تنها جایی است که همه متفق ااقول حول یک مهم می اندیشند....

میزبانان تاسوعا:

حاج عباسعلی آهویی-حاج علی اکبر آهویی-حاج محمد آهویی(حیدر) واخوان گرامی-پسران مرحوم حاج سید علی اکبر-

حاج علی هروی(قاضی)-پسران مرحوم حاج میرزا علی اقا -حاج سید حسن حسینی- حاج سید محمد حسینی-

پسران مرحوم حاج سید حسین حسینی-

هیاتهای حاضر در تاسوعای آهوان:

قدمگاه- دولت اباد-یوسف اباد- عبیر اباد- دستجرد آقا بزرگ-کریم اباد- کاریز نو- دهنو هاشم اباد- عبداله اباد-اسحق ابادو...

روایت تاسوعای آهوان

از ساعت 9 هیاتهای دعوت شده  در محل روستا حاضر میشوند و بعد از سلام دادن و عرض خیر مقدم به محل جایگاه (روبه روی مسجد)

هدایت میشوند و بعد از پذیرایی و جمع شدن همه هیاتها به صورت یکجا با مداحی و نوحه خوانی

مداح معروف حاج کمال اشرف زاده به زنجیر زنی میپردازند. در پایان هیاتها با ناهار پذیرایی میگردند.

 

حاشیه های تاسوعای اهوان:

* در روز تاسوعا همه آهوانیها حتی کسانی که هیچ وقت در طول سال به آهوان رفت و امد نمیکنند در روستا حاضر میشوند.

*تمام اهالی از صبح زود کار تمیز کاری محدوده خانه خود را و اب پاشی و نظافت آن رو انجام میدهند.

*هرکس با توجه به  توان وسلیقه خود سعی در نشان دادن ارادت خود به اباعبداله بر می آید.

* چند سالی هست که در چهار راه اهوان ایستگاه شربت و پذیرایی با شیر توسط فرزتدان مرحوم حاج سید کاظم حسینی بر پا میگردد.

*دو سالی هم هست که پای مداح نامی شهرمان حاج کمال اشرف زاده به تاسوعای آهوان باز شده که به گرمی و شور و حرارت عزاداری افزوده

اما مقداری رقم در خواستهای این مداح معروف بر کار خوبش سایه میندازه.

*از زحمت کشان بی ریای تاسوعای آهوان که در کمال سکوت وبدور از  هیاهو کار خدمات رسانی خود را به نحو احسن انجام میدهند

میتوان به اقایان: حاج محمد حسن اهویی دهیار- شوراهای اسلامی روستا(اقایان: حاج محمد رضا آهویی- سید رضا سید حسینی- و محمد آهویی(حاج علی اکبر)

حاج علی اکبر آهویی (جوشکار) و مرتضی عبداله آبادی و علیرضا  آهویی(علی اصغر)-ابوالفضل آهویی(حاج محمد)سید محمد سید حسینی(میرزاعلی اقا) اشاره نمود.

این عزیزان در انجام امور هیات و تدارکات آن و پدیرایی از میهمانان و آماده سازی زمینه برپایی تاسوعایی با شکوه نقش آفرینی میکنند که از نظر خداوند و اباعبداله قطعا دور نخواهد ماند.

* حضور پر رنگ حاج سید مهدی حسینی از اهوانیهای مقیم مشهد که همراه با خواندن شعر محرم و نوحه خوانی و سلام پایان عزاداریها توام بود.

*قطع برق در حین اجرای نوحه خوانی جناب اشرف زاده که با مدیریت خوب اهالی آهوان سریعا وصل گردید و کار ادامه پیدا نمود.

*دیگهای حلیمی نیز از طرف اهالی جهت اهالی آهوان و میهمانان آنها که از راههای دور و نزدیک روز تاسوعا به آهوان میایند برپا میشود.

تا به عباس رسیدم قلمم به گریه افتاد................

 

 

 

 




توصیه‌های رهبر انقلاب به هیئات:
توصیه‌­هایی که رهبری در مورد هیئات مذهبی مطرح می­‌کنند، زیاد و متنوع است اما می‌توان آن‌ها را به‌طور کلی در شش دسته طبقه‌بندی کرد:

۱. فضای هیئت
درباره‌ی فضای جلسات، حضرت آقا معتقدند که باید تلفیقی از عنصر «منطق» و «عاطفه» باشد. ایشان معتقدند اساس حرکت تشیع بر «منطق قوی» و «عواطف» استوار است. یعنی اگر جلسه‌ای باشد که بحث­‌های استدلالی آن زیاد باشد، اما بحث‌های محبتی و عاطفی آن کم باشد، این جلسه معمولاً نمی‌­تواند مخاطب را جذب خودش کند. افراد معمولاً سراغ جلسه‌ای می­‌روند که بخشی از آن استدلال باشد و بخشی هم عاطفه. این امتزاج عاطفه و استدلال همیشه مورد تأکید رهبر انقلاب بوده است. ایشان فرموده‌اند: «اولاً اساس حرکت عمومی تشیع علاوه بر منطق قوی بر عواطف بود. از روز اول تا امروز در کنار عقل، عشق حضور جدی داشت؛ برای همین هم حرکت تشیع نابود نشد یعنی از بین نرفت و الا باید صد مرتبه در امواج متلاطم سیاست‌های متعرض و عنان­‌آلود نابود شده بود. منطق قوی است. یعنی صرف عواطف نیست، اما منطق تنها هم نیست. عواطف هم با آن درآمیخته است. این از آن‌جاهایی است که عقل و عشق با هم می‌­سازد.» (۱۳۸۱/۷/۲۰)

۲. منبر
ایشان در جلسه‌ای در جمع فعالان هیئت‌های رزمندگان اسلام درباره‌ی اهمیت و کارکرد منبر در هیئت فرمودند: هیئت‌های مذهبی باید کلاس درس باشد. یعنی این‌طور می­‌فرمایند که اگر کسی ۱۰ جلسه یا یک دهه رفت پای منبری نشست، آخر دهه احساس کند یک مطلب را فهمیده است. مثلاً فهمیده باشد که خواص و عوام عاشورا چه کسانی بودند و چه موضوعاتی موجب شد تا عده‌ای در برابر امام معصوم علیه‌السلام قرار بگیرند و او را به شهادت برسانند. لذا ایشان در مورد بحث منبر می­‌فرمایند که عزاداری را واقعاً به معنای حقیقی کلمه باید به صورت کلاس درس دربیاوریم. این حالت را ما الان کم می‌­بینیم، به‌خصوص در هیئت­‌ها کم مشاهده می‌­شود. این جزو نقص­‌های کار کنونی کشور ما است. این همه مجالس عزا و این همه مناسبت‌­های مربوط به وفات و شهادت و موالید ائمه علیهم‌السلام که اجتماعات مردم را به صورت طبیعی به وجود می­‌آورند یک فرصت بسیار بزرگی است و فرمودند از این فرصت­‌ها باید شما استفاده کنید. (۱۳۸۶/۸/۲)

۳. هیئت نباید سکولار باشد
در جلسه‌ای که سال گذشته اعضای ستاد مرکزی هیئت رزمندگان اسلام خدمت حضرت آقا رسیدند، بنده صحبت کردم و اشاره داشتم که ما در هیئت­‌ها به شعرا و سخنرانان خودمان گفتیم که باید به دغدغه­‌های نظام اسلامی که دغدغه‌ی مردم هم هست پرداخته شود و از این جلسات باید برای بصیرت‌افزایی استفاده شود. ایشان هم بعداً در خلال صحبت خود به همین موضوع اشاره کردند و فرمودند: «یک نکته هم همین مطلبی است که آقای نجات اشاره کردند که درست هم هست. هیئت‌ها نمی‌توانند سکولار باشند؛ هیئتِ امام حسینِ سکولار ما نداریم! هرکس علاقه‌مند به امام حسین است، یعنی علاقه‌مند به اسلام سیاسی است، اسلام مجاهد است، اسلام مقاتله است، اسلام خون دادن است، اسلام جان دادن است؛ معنای اعتقاد به امام حسین این است. این‌که آدم در یک مجلس روضه یا هیئت عزاداری مراقب باشد که نبادا وارد مباحث اسلام سیاسی بشود، این غلط است.»

یعنی هیئت این نیست که به سیاست کاری نداشته باشد؛ چون بعضی سخنران­‌ها عادت کردند که می­‌گویند ما سیاسی نیستیم. رهبر انقلاب معتقدند این عبارت، عبارت صحیحی نیست. ایشان فرموده‌اند: «یکی از خصوصیات ائمه‌ی طاهرین این بوده که همه‌ی آن‌ها مبارزین و مجاهیدن فی‌سبیل الله بودند. یکی از ائمه‌ی طاهرین را سراغ ندارید که این‌ها در موضع مجاهدت و مبارزه قرار نداشته باشد.» (۱۳۸۲/۸/۲)

این آموزه و این خط همان عاملی است که موتور محرکه‌ی شیعه را به کار انداخته است و ما بعد از ۱۳۰۰ سال از ظهور اسلام، شاهد هستیم پرچم شیعه در مناطقی از جهان اسلام بلند شده و این مسأله باعث عصبانیت سیاسیون، متعصبین و متحجرین منطقه و جهان شده است. ما قبل از انقلاب با تمسک به همین آموزه‌ها مبارزه می‌­کردیم. شهادت‌­طلبی‌ها و مبارزه‌ی ما با طاغوت از همین منبرها شروع ‌شد. یعنی این‌که حضرت امام رحمه‌الله عصر روز عاشورای سال ۴۲ تشریف می‌­برند به مدرسه‌ی فیضیه و آن منبر معروف خود را می‌روند و خطاب به شاه می­‌گویند که ای جناب شاه! من به تو نصیحت می‌کنم، دست از این اعمال و رویه بردار، من میل ندارم که اگر روزی ارباب‌ها بخواهند تو بروی، مردم شکرگزاری کنند؛ ‌ من نمی‌خواهم تو مثل پدرت بشی و شروع می­‌کنند به شاه نصیحت کردن. بنابراین حضرت امام در برهه‌های مختلف از عاشورا و تاسوعا و اربعین و محرم و صفر استفاده کردند برای پیروزی نهضت علیه رژیم. این یعنی هیئت سیاسی.

همچنین پس از پیروزی انقلاب هم ما از این ظرفیت استفاده کردیم. یعنی ما در دفاع مقدس با تمسک به مبارزه و شهادت­‌طلبی ائمه علیهم‌السلام بود که رزمندگان خودمان را تشویق می­‌کردیم؛ رزمندگان ما با سربندهای «یا فاطمة‌الزهرا» و «یا حسین» به جبهه‌ها ‌رفتند و در آن‌جا هم می‌­گفتند که ما می‌­خواهیم همان‌طور که امام حسین علیه‌السلام شهید شد، ما هم شهید بشویم.

پس معرفت‌زایی و شناخت باید از مهمترین کارکردهای هیئت­ باشد. یکی از مهم‌ترین کارها این است که به مردم بگوییم «هویت حسینی» و «هویت یزیدی» در دوران حاضر مربوط به چه کسانی است. چنان‌چه رهبر انقلاب فرموده‌اند: «فهمیدن قضیه‌ی عاشورا فقط در تاریخ نیست، در هر زمانی باید دید عناصر تشکیل‌دهنده‌ی هویت یزیدی کجا پیدا می‌شود؟ آن‌گاه در مقابلش باید عناصر تشکیل دهنده‌ی هویت حسینی را به میدان آورد. منبر باید انسان‌ساز باشد، اندیشه‌ساز باشد. روضه و نوحه و سینه‌زنی باید فضا را از مسائل زنده‌ی حسینی، معرفت و آگاهی پر کند.» (۱۳۸۷/۱/۲۳)

۴. مداح هیئت
راجع به مداحی به‌طورکلی نظر رهبر انقلاب این است که اگر محتوای شعر و نوع خواندن آن مداح هنرمندانه باشد بعضاً تأثیرش از دو یا سه منبر هم بیشتر است. بارها ایشان در صحبت‌­های خود فرموده‌اند که مداح باعث «معرفت‌افزایی» به افراد می‌­شود. ایشان مداحی را «جوشاندن چشمه­‌های عواطف در دل‌­ها» می­‌دانند: «مداحی، معرفت‌افزائی است. مداحی، پراکندن معرفت و حکمت و امید و عقیده‌ی راسخ است. مداحی، جوشاندن چشمه‌های عواطف در دل‌ها است؛ با استفاده‌ی از هنر شعر، هنر آواز، هنر اجرا.» (۱۳۹۲/۲/۱۱)

یک موقع یک فردی راجع به واقعه‌ی کربلا داستانی می‌­گوید که داستانش، هم خیلی زیبا و هم خیلی حزن‌­انگیز است؛ آن فردی هم که می­‌شنود متأثر می‌­شود؛ اما یک فرد دیگری می­‌آید همین داستان زیبا را تبدیل به فیلم یا تئاتر یا یک اثر هنری می‌­کند و آن وقت خیلی اثر می­‌گذارد بر قلوب انسان‌ها؛ اثری که درازمدت است. کار مداح هم مانند کار یک هنرمند است که یک موضوع را با استفاده از نوا و صدای خوش و هنرمندانه به مخاطب عرضه می‌کند که موجب اثرگذاری بیشتر آن می‌شود. رهبر انقلاب در یک جایی فرموده‌اند: «در کار مداحیِ شما چند چشمه‌ی هنری وجود دارد: شعرتان هنر است؛ صدایتان هنر است؛ آهنگی که انتخاب می‌کنید، هنر است؛ اشارات و کارهایی که انجام می‌دهید، هنر است. » (۱۳۷۷/۷/۱۹) لذا می­‌گویند در مداحی، شعر خوب و هنرمندانه خواندن بسیار مهم است.

۵. اشعار مداحی
راجع به بحث شعر، حضرت آقا می‌­گویند شعری را قبول داریم و می‌­گوییم که این شعر برای مجلس امام حسین علیه‌السلام خوب است که واجد چند خصوصیت باشد. فرموده‌اند شعر باید «محکم»، «قوی»، «خوش‌­مضمون» و «قانع‌کننده» باشد: «شعر شما باید خوب، محکم، قوی، خوش مضمون و قانع‌کننده باشد. گاهی قصیده‌ای که شما می‌خوانید، به اندازه‌ی چند منبرِ یک منبریِ خوش بیان تأثیر می‌گذارد. گاهی یک بیت شعرِ بجا به قدر یک کتاب قیمت دارد. اینها آسان و مجانی به‌دست نمی‌آید. انسان باید زحمت بکشد، کار و تلاش کند، شعر خوب را بیابد، آن را حفظ کند و بخواند.» (۱۳۷۷/۷/۱۹)

درباره‌ی خصوصیت دیگر شعر فرموده‌اند که باید دارای مفاهیم اسلامی باشد و صرف قشنگ و جذاب بودن کفایت نمی‌کند. مثلاً بعضی از اشعاری را که مداحان می‌­خوانند قشنگ است و آدم خوشش می­‌آید، اما هیچ مفهوم اسلامی همراهش نیست. افراد هم می‌­آیند و همراهش گریه می‌­کنند اما معرفتی در آن نهفته نیست. به همین دلیل ایشان فرموده‌اند: «یکی از چیزهایی که باید در این اشعار باشد، عبارت از مفاهیم بلند اسلامی - مثلاً در باب توحید یا نبوت - است. بهترین اشعار قدما در باب توحید و نبوت، همین مدایحی است که شعرای بزرگ ما در مقدمه‌ی دیوان‌ها و مثنوی‌هایشان ذکر کرده‌اند و گفته‌اند.» (۱۳۶۸/۱۰/۲۸)

۶. سبک و آهنگ مداحی
درباره‌ی سبک‌هایی هم که مداحان برای سرود‌ها و نوحه‌های خود در ایام ولادت و شهادت انتخاب می‌کنند نیز ایشان توصیه‌ها و نکاتی دارند. اولین نکته‌­ای که ایشان راجع به سبک روی آن تأکید دارند، «توجه به موسیقی اصیل ایرانی» است؛ ایشان معتقدند بسیاری از گوشه‌های موسیقی ایرانی برگرفته از مرثیه‌ها و مداحی­‌ها است. یعنی بسیاری از موسیقی­‌هایی که الان مرسوم است و آهنگسازان ما در دستگاه‌­های مختلف می‌سازند، برگرفته از مرثیه‌­های مداحی‌های قدیمی در ایران است. بنابراین مداحان می‌توانند از این موسیقی اصیل سنتی ایران که اتفاقاً دارای تنوع زیادی هم هست برای ساخت سبک‌ها و آهنگ‌های خود استفاده کنند: «ما در قدیم از زبان موسیقی‌دان‌های معروف شنیده بودیم که می‌گفتند موسیقی اصیل ایرانی را نوحه‌خوان و شبیه‌خوان‌ها حفظ کرده‌اند؛ موافق‌خوان، مخالف‌خوان، علی‌اکبرخوان، قاسم‌خوان. هر کدام یک دستگاهی را به اینها می‌دادند که باید در آن دستگاه بخوانند. این موجب شد که موسیقی نانوشته‌ی ایرانی - که نه نُت داشت، نه نوشته داشت و نه چیز دیگری داشت - بتواند برسد به دست کسانی که اینها را با نُت و شیوه‌های جدید بتوانند ثبت و ضبط کنند.» (۱۳۸۶/۴/۱۴)

نکته‌ی بعدی «پرهیز از تقلید غلط از سبک‌های غربی» است. ایشان معتقدند از سبک­‌های غربی باید پرهیز شود و در جاهای مختلفی بر این موضوع تأکید کرده‌اند: «خواننده‌ی جلسه‌ی مداحی، ناگهان بیاید آهنگ‌های اروپائی را - آن هم به شکل غلط و نابلد بنا کند خواندن؛ سبک‌هائی که فرض کنید حالا فلان خواننده‌ی غربی یا مقلد عربِ آن غربی یک‌وقتی خوانده، ما این را از او یاد بگیریم و بنا کنیم خواندن! که قبل از انقلاب هم متأسفانه همین کارها را کردند. موسیقی اصیل ایرانی را که می‌توانست نوع حلال هم داشته باشد - البته همان موسیقی اصیل، یک نوعش هم حرام است؛ فرقی بین ایرانی و غیر ایرانی نیست - همان را هم ضایع کردند. البته بعد از انقلاب بهتر شد؛ اما حالا مثلاً مداح یا خواننده‌ی ما بیاید در رادیو و تلویزیون به تقلید - آن هم غلط - آهنگ غربی یا آهنگ مجالس لهو را در مجلس ایمان و در مجلس معنویت تکرار کند، این درست نیست؛ این غلط است.» (۱۳۸۶/۴/۱۴)

به همین دلیل هم ایشان به مداحان توصیه می‌کنند که خودشان آهنگ بسازند: «خودتان آهنگ بسازید. این همه ذوق و این همه هنر وجود دارد. یقیناً در جمع علاقه‌مندان به این جریان کسانی هستند که می‌توانند آهنگ‌های خوبِ مخصوص مداحی بسازند؛ آهنگ عزا، آهنگ شادی.» (۱۳۸۴/۵/۵)

توصیه رهبر انقلاب درباره مراسم حسینیه امام خمینی
حضرت آقا درباره‌ی جلسات حسینیه چند نکته را هم تذکر داده‌اند؛ مثلاً این‌که گفته‌اند چون مردم از یکی دو ساعت قبل از شروع جلسه به این‌جا می‌آیند و می‌نشینند، برنامه‌ها طوری تنظیم شود که وقت مردم تلف نشود. به همین خاطر دفتر مقام معظم رهبری برنامه‌ی نماز‌های ظهر و عصر ماه مبارک رمضان را این‌گونه تنظیم کرده که از یک ساعت قبل از اذان ظهر برنامه‌ی قرائت قرآن شروع شود. یا در ایام محرم و فاطمیه، آقای فلاح‌زاده از نیم ساعت قبل از اذان می‌آیند و مسائل شرعی را مطرح می‌کنند. این باعث می­‌شود که وقت مردم بیهوده نگذرد.

در جلساتتان کتاب بخوانید
ایشان یک‌بار خودشان به من فرمودند که در این جلساتی که دارید، بعضی از کتاب‌­های خوب را بیاورید و از روی آنها برای حاضران بخوانید. حالا ممکن است این کتاب‌ها خاطرات رزمندگان باشد یا غیره. این باعث می‌شود که افراد به کتاب خواندن عادت کنند. چون مردم عموماً عادت ندارند به کتاب خواندن. ما هم با توجه به همین مسأله در جلسات خودمان، بعضاً این کار را انجام دادیم.



9 / 8 / 1393برچسب:, :: 8:54 ::  نويسنده : ح- آهویی

1-اولین برد تیم فوتبال اهوان در مقابل آردینه در لیگ برتر نیشابور؛ این بازی با نتیجه سه یز یک به سود آهوان خاتمه یافت.

2- سه گل تیم فوتبال اهوان را سید محمود سید حسینی مهاجم کهنه کار تیم آهوان به ثمر رساند.

3-بازی زیبا و فنی تیم آهوان در این مسابقه چشمگیر بود و خصوصا نظم و انضباط و رعایت مسایل اخلاقی.

4- امروز جمعه نهم ابان هیات روستای اهوان علم خبری به روستای دستجرد اقا بزرگ میرود.

5- آهوان جهت برگزاری با شکوه مراسم تاسوعا و عاشورای حسینی آماده میگردد.



7 / 8 / 1393برچسب:, :: 13:2 ::  نويسنده : ح- آهویی

از سری مسابقات لیگ برتر نیشابور

مسابقه تیم فوتبال تیم آهوان با تبم آردینه

پنج شنبه ساعت 14:20 دقیقه

مکان ورزشگاه تختی نیشابور



3 / 8 / 1393برچسب:, :: 17:5 ::  نويسنده : ح- آهویی

فرا رسیدن ماه محرم

ماه خون وقیام تسلیت باد.



2 / 8 / 1393برچسب:, :: 20:41 ::  نويسنده : ح- آهویی

1- جمعه شب جلسه هماهنگی برگزاری مراسم تاسوعای حسینی

روستای اهوان در محل مسجد این روستا با حضور میزبانان این مراسم برگزار شد.

2-سالن ورزشی روستای اهوان در دو تایم بین ساعات 6 تا 7:30

و از 7:30 تا 9 شب پذیرای علاقمندان به ورزشهای والیبال و فوتبال سالنی است.

3-تیم فوتبال روستای اهوان در بازی امروز خود (جمعه) در برابر تیم فوتبال بوژمهران

با نتیجه دو بر یک شکست خورد تک گل آهوان راسید محمود حسینی به ثمر رساند.

4-از بازیکنان بی نقص این بازی میتوان به بازی محمد جواد اهویی در پست دفاع چپ و بازی محمد آهویی(علی اکبر) در هافبک چپ

وسعید عبیری در هافبک وسط اشاره نمود.

5-عمده مشکل تیم اهوان همچنان نداشتن یک دروازبان مناسب درون دروازه است.

 



درباره وبلاگ


این وبلاگ صرفا یک وبلاگ: شخصی خبری تحلیلی است.
آخرین مطالب
نويسندگان